Політика конфіденційності. Медіапроєкт СахарОК

Правила, що регламентують збір, обробку, використання і захист персональних даних, які можуть бути отримані від читачів та користувачів медіаплатформ «СахарОК» при їхньому використанні для.

Політика конфіденційності. Медіапроєкт СахарОК - изображение

Ця Політика конфіденційності (надалі — Політика) пояснює, як медіапроєкт «СахарОК» (надалі — медіа, проєкт, сайт, ми, наша команда, нас, наш) збирає, використовує, надає інформацію від вас і про вас (читачів, користувачів, відвідувачів, підписників), а також про ваш вибір інформації. Ця політика стосується нашого сайту «СахарОК» та створюваних нашою командою медійних проєктів.

Яка інформація збирається?

Залежно від того, як ви взаємодієте із сайтом, ми можемо збирати інформацію безпосередньо від вас, автоматично та/або з інших джерел.

Інформація, яку ви нам надаєте

Ми збираємо інформацію безпосередньо від вас, наприклад, коли ви створюєте обліковий запис, надсилаєте відгуки, підписуєтесь на електронні листи, звертаєтесь до редакції медіа, за іншими контактними даними, зазначеними на сайті на його відповідній сторінці, відповідаєте на опитування чи тести, заповнюєте форми, взаємодієте з нами як автор публікацій, блогер, Замовник послуг із розміщення різних медіаформатів, до ваших фотографій чи іншої інформації.

Надаючи свої дані, заповнивши форми на нашому сайті, ви даєте згоду на отримання маркетингових матеріалів, інформаційних повідомлень, сповіщень про рекламні акції чи інші подібні повідомлення.

Ваше ім’я та адреса електронної пошти фіксуються, щоб ідентифікувати вас як особу або компанію, які хотіли б отримати інформацію про медіа СахарОК, наші проєкти, нові статті, інфоприводи, заходи, конкурси.

У разі проведення конкурсів ми можемо повідомити ваші дані компанії, яка надає приз. Це буде зазначено в умовах розіграшу/конкурсу, роз’яснено учасникам активностей. Обробка наданих вами персональних даних ґрунтується на згоді, яку ви надаєте автоматично, приймаючи рішення брати участь у конкурсі. За таких обставин, дані, які передаються третім сторонам, використовуються лише для того, щоб надати вам відповідні маркетингові послуги.

Покликання

Коли ви натискаєте покликання, що можуть міститись у публікаціях на нашому сайті та в наших соціальних мережах, вони можуть перенаправляти вас на інші сайти. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності інших сайтів і рекомендуємо ознайомлюватися безпосередньо з їхніми заявами про конфіденційність.

Безпека

Ми вживаємо розумних запобіжних заходів, дотримуємося галузевих практик, щоб не допустити її втрату, розкриття, розголошення, використання не за призначенням, змінення чи знищення.

Ми залишаємо за собою право змінювати цю Політику конфіденційності в будь-який час. Зміни та уточнення набирають чинності відразу після розміщення таких на сайті. Якщо в цю Політику буде внесено суттєві зміни, ми повідомимо тут про її оновлення, щоб ви знали, яку інформацію ми збираємо, як та за яких обставин її використовуємо.

Якщо наше медіа змінить назву, створить нові проєкти, буде об’єднано з іншою компанією, ваша інформація буде використовуватися відповідно до вище перелічених принципів та правил, щоб ми могли і далі продовжувати комунікацію та інформування вас як наших читачів, підписників, користувачів.

Ви можете подати запит на перегляд ваших даних, які ми зберігаємо.

Ми можемо розкрити вашу інформацію, якщо цього вимагатиме закон.

Запитання та контактна інформація

Якщо ви бажаєте: отримати доступ, виправити, змінити або видалити будь-яку особисту інформацію, яку ми маємо від вас та про вас, зверніться електронною поштою [email protected].
 

Читайте схожі матеріали